Kom jij Terracon versterken?

Vacature Werkvoorbereider

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van de funderingstechniek en vind je het leuk om in teamverband aan gave high-tech projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt? Reageer dan op onze vacature voor een werkvoorbereider en kom bij ons werken! We hebben veel werk en mooie projecten. Je komt terecht in een zowel jong als ervaren, ambitieus team waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt om je met unieke kansen verder te ontwikkelen.

Vacature werkvoorbereider

JIJ: Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
WIJ: Een goede werkvoorbereider met passie voor het vak en plezier in zijn werk.

Dit ga je doen:

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het vertalen van vraagstukken naar oplossingen. Oplossingen die in de praktijk werken en die verder gaan dan alleen techniek. Maar niet alleen de plannenmakerij, ook de vertaling daarvan naar collega’s en opdrachtgevers is bij jou in goede handen!

Zodra er een opdracht binnenkomt kom jij in actie. Je zoekt naar een optimale planning van mensen en materieel en draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijsturen van werkmethoden. Jij zorgt er onder andere voor dat het materiaal geregeld wordt, stel je de planningen op en gaat de projectdossiers aanmaken en bijhouden. Je gaat nauw samenwerken met de projectleider en de uitvoerder en samen bespreken jullie onder andere de inkoop en de bijbehorende kostprijs, de planning en de werkmethoden. Als het gaat om het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen heb jij een ondersteunende rol. Daarnaast houd je je bezig met projectbeheersing en risicomanagement. Ook het uitvoeren, presenteren en adviseren van varianten en onderzoek op techniek, tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie, veiligheid en risico’s aan binnen het projectteam behoort tot jouw taken.

Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij jij garant staat voor het beheersbaar, veilig en kwalitatief goed uitvoeren van onze projecten. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Utrecht en deels op projectlocaties. De grootte van onze projecten varieert en je werkt altijd aan meerdere projecten tegelijkertijd.

Dit verwachten wij van jou:

Je bent zelfstandig en proactief. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent accuraat en actiegericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt van nature over een probleemoplossende en gestructureerde instelling. De collega Werkvoorbereider die wij zoeken is een echte teamspeler. Je bent assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Verder:

 • Heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding in de civiele techniek op mbo 4 of hbo-niveau
 • Heb je minimaal 1 jaar werkervaring (stage-ervaring mag je zeker meetellen)
 • Heb je bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie
 • Is geotechnische kennis een pre
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ben je enthousiast, maar twijfel je of je voldoet aan het profiel? Aarzel dan niet om toch je cv op te sturen. Wij vinden je werkervaring belangrijker dan je opleidingsrichting!

Dit mag jij van ons verwachten:

Wie goed werk levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. En omdat wij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je kansen om je breed te ontwikkelen zowel on-the-job als via interne en externe trainingen. Wij zoeken iemand voor de lange termijn en bieden je na een jaarcontract de mogelijkheid op een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • Een aantrekkelijk salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • 43 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een leaseauto
 • Een collectieve ziektekostenverzekering
 • Korting bij een groot aantal sportscholen en we hebben een personeelsvoordeelwinkel

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider? Je kunt direct reageren via mail@vanjuska.nl.

Wil je graag eerst meer informatie, dan kan je bellen met Vanjuska Schmitz-Visser (Recruitment Specialist), telefoonnummer (06) 21 34 77 52.

Dit zijn wij:

Jij als werkvoorbereider komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder één dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Acquisitie

Bij Terracon houden we van open en directe communicatie. We praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om op de vacature te reageren. Rechtstreekse reacties van goede kandidaten zien we uiteraard wél graag tegemoet.