Kom jij Terracon versterken?

Vacature Manager Uitvoering

Kwaliteit als Fundament, dat is waar we bij Terracon voor staan. Als Manager Uitvoering speel je hierin een belangrijke rol. Met een duidelijke visie draag jij er zorg voor dat het werk en de middelen zo optimaal mogelijk georganiseerd zijn waardoor iedereen kan doen wat die moet doen. En als jij dan ziet dat mensen groeien in hun rol en de afdeling Operations mede daardoor staat als een huis, dat is waar jij energie van krijgt! Een functie met een grate verantwoordelijkheid, maar die hoef je natuurlijk niet aIleen te dragen. Als lid van het MT kom je te werken in een hecht team met leuke collega’s waarin je de vrijheid krijgt om je “eigen winkel” te gaan leiden, iets voor jou?

Vacature Manager Uitvoering

Dit ga je doen:

Als Manager Uitvoering staan de klantrelatie en het coachen van jouw team centraal metals doel een optimale afwikkeling van onze projecten en de afdeling Uitvoering naar een hoger niveau te brengen. Door een efficiente werkwijze en goede communicatie zorg jij er samen met het team voor dat klanten van Terracon een optimale dienstverlening ervaren. Enerzijds doe je dit door jouw team te organiseren, bij te sturen en te ontwikkelen. Anderzijds door aandacht te hebben voor de belangen en vragen van alle betrokken partijen, waaronder bijvoorbeeld de klant en de opdrachtgever.

Als we kijken naar jouw rol richting onze projecten dan ben je onder andere verantwoordelijk voor de financiele bewaking. Niet rechtstreeks maar hoog over via de projectleiders, want de functionele verantwoordelijkheid ligt bij hen. Dus jij ziet er bijvoorbeeld op toe dat de producties op de juiste manier lopen en dat de rapportages op de juiste manier gemaakt worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement. Zowel aan de voorzijde bij het vastleggen van de gemaakte afspraken als tijdens de realisatiefase wanneer er wijzigingen plaatsvinden. Richting het team ben jij de spreekwoordelijke spiegel; wat kunnen we aanbieden, welke kraan gaan we gebruiken, hoe gaan we het werk uitvoeren, wat past in de planning etc. etc.

Jouw team bestaat uit de afdelingen Werkvoorbereiding en Uitvoering en je rapporteert rechtstreeks aan Benjamin, onze Algemeen Directeur. Je voert jouw werkzaamheden voornamelijk uit vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht, maar het werkgebied van Terracon bevindt zich in de Benelux en Duitsland. In de dagelijkse praktijk komt het er dan ook op neer dat je regelmatig zult reizen naar de verschillende projectlocaties.

Dit verwachten wij van jou:

Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en die zelfvertrouwen heeft en dit ook uitstraalt. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Je hebt een pragmatische persoonlijkheid en als jij iets doet dan ben jeer ook van! Jouw leiderschapsstijl is te omschrijven als direct en ontwikkelingsgericht. Je bent je ervan bewust dat je een voorbeeldfunctie hebt dus de termen “lead by example” en “zeg wat je doet en doe wat je zegt” zijn op jou zeker van toepassing!
Verder:

  • Heb je hbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een opleiding civiele techniek, bouwkunde, werktuigbouw of technische bedrijfskunde;
  • Heb je ervaring met en kennis van projectmanagement;
  • Heb je reeds ruime ervaring binnen de funderingstechniek/de aannemerij;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duitse is een pre.

Dit mag jij van ons verwachten:

Wie goed werk levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. En omdat wij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je kansen om je breed te ontwikkelen zowel on-the-job als via interne en externe trainingen. Wij zoeken iemand voor de lange termijn en bieden je na een jaarcontract de mogelijkheid op een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

  • Een aantrekkelijk salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • 43 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Een leaseauto (?) • Een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Korting bij een groat aantal sportscholen en we hebben een personeelsvoordeelwinkel.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Manager Operations? Je kunt direct reageren via mail@vanjuska.nl. Wil je graag eerst meer informatie, dan kan je bellen met Vanjuska Schmitz-Visser (Recruitment Specialist), telefoonnummer (06) 21 34 77 52.

Dit zijn wij:

Je komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grate integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groat is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Acquisitie

Bij Terracon houden we van open en directe communicatie. We praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om op de vacature te reageren. Rechtstreekse reacties van goede kandidaten zien we uiteraard wél graag tegemoet.