Kom jij Terracon versterken?

Vacature Manager Bedrijfsbureau

Alles wat je aandacht geeft groeit. En dat is precies wat wij van jou vragen als Manager Bedrijfsbureau. Aandacht voor onze mensen, onze klanten en onze projecten. Met een duidelijke visie draag jij er zorg voor dat het werk en de middelen zo optimaal mogelijk georganiseerd zijn waardoor iedereen kan doen wat die moet doen. En als jij dan ziet dat mensen groeien in hun rol en het bedrijfsbureau mede daardoor staat als een huis, geeft jou dat veel energie… iets voor jou?

Vacature Manager Bedrijfsbureau

Wat ga je doen?

Als Manager Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het bedrijfsbureau team, met als doel de mensen én het bedrijfsbureau naar een hoger niveau te brengen. Door een efficiënte werkwijze en een goede communicatie zorg jij er samen met het team voor dat onze opdrachtgevers een optimale klantervaring beleven. Enerzijds doe je dit door je team te organiseren, bij te sturen en te ontwikkelen. Anderzijds door aandacht te hebben voor vragen, wensen en behoeftes vanuit de klant en hierin mee te denken.

Je bent een échte kartrekker die, als de situatie daarom vraagt, ook optreedt als meewerkend voorman. “Lead by example” en “zeg wat je doet en doe wat je zegt”, dat is hoe jij in de wedstrijd zit. In de dagelijkse praktijk komt het erop neer dat je continu bezig bent met het verbeteren van je team en draag je er zorg voor dat er voldoende werk wordt aangenomen. De ene keer zal dat zijn als onderdeel van een tenderteam, de andere keer stuur jij je collega’s van de afdeling aan. Samen met de calculatoren ben jij er verantwoordelijk voor dat de klantwens wordt vertaald naar een onderscheidende kostprijsberekening voor een aanbesteding of een offerte en dat de opdracht wordt binnengehaald. Verder zorg je ervoor dat er een goede werkoverdracht plaats vindt vanuit het bedrijfsbureau richting de werkvoorbereiding.

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Utrecht, maar je zal ook regelmatig onderweg zijn. De grootte van onze projecten varieert en je werkt altijd aan meerdere projecten tegelijkertijd. Een veelzijdige en afwisselende functie dus! En wat het werk zo leuk maakt is dat jij naast jouw leidinggevende taken van A tot en met Z verantwoordelijk bent voor het gehele proces; van offerte tot aan overdracht van het aangenomen werk aan de collega’s van uitvoering.

Wie ben jij?

Je bent een besluitvaardige en charismatische leider met de juiste vaardigheden om teamprestaties naar een hoger niveau te brengen. Jouw leiderschapsstijl kenmerkt zich door een coachende houding waarbij je collega’s uitdaagt en het vertrouwen geeft om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe je op een inspirerende manier waarbij je duidelijk communiceert, een veilige werkomgeving creëert en mensen in hun kracht zet. Je bent kritisch, maar je behandelt mensen altijd met respect en je bent toegankelijk voor anderen en sensitief genoeg om draagvlak te creëren. Met jouw helikopterview houd je overzicht en stuur je processen op een juiste manier aan. Verder:

 • Heb je hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met minimaal een afgeronde mbo4-opleiding;
 • Heb je enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de (civiel) technische branche;
 • Heb je ervaring met ERP, CRM-software en het Microsoft Office pakket;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ben je woonachtig in de omgeving Utrecht of bereid om te reizen.

Dit mag jij van ons verwachten:

Wie goed werk levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. En omdat wij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je kansen om je breed te ontwikkelen zowel on-the-job als via interne en externe trainingen. Wij zoeken iemand voor de lange termijn en bieden je na een jaarcontract de mogelijkheid op een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • Een aantrekkelijk salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • 43 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Een leaseauto;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en we hebben een personeelsvoordeelwinkel.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Manager Bedrijfsbureau? Je kunt direct reageren via mail@vanjuska.nl.
Wil je graag eerst meer informatie, dan kan je bellen met Vanjuska Schmitz-Visser (Recruitment Specialist), telefoonnummer (06) 21 34 77 52.

Dit zijn wij:

Jij als Manager Bedrijfsbureau komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder één dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Acquisitie

Bij Terracon houden we van open en directe communicatie. We praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om op de vacature te reageren. Rechtstreekse reacties van goede kandidaten zien we uiteraard wél graag tegemoet.