Fundering met circa 7.000 palen

Project in de schijnwerpers: Fundering met circa 7.000 palen!

Bij Terracon geloven we in het creƫren van waarde vanaf de eerste connectie met onze opdrachtgevers en leveranciers. Directeur Benjamin Bekhof legt uit:

We brengen graag onze expertise vroeg in het traject in, om als partner de beste funderingsoplossingen te bieden. Zo kunnen we faalkosten, uitvoeringstijd en omgevingshinder voor onze klanten minimaliseren.

Een recent hoogtepunt is onze betrokkenheid bij een groot project in Europoort, waar funderingspalen zijn aangebracht voor tanks, silo’s en een raffinaderij.

“Dankzij onze transparante samenwerking hadden we inzicht in de planning, waardoor het voor iedereen duidelijk was dat de oorspronkelijke startdatum niet gehaald kon worden. In plaats van verrast te worden, konden we hierdoor snel schakelen en op die manier zoveel mogelijk machinestilstand en stagnatiekosten voor de klant voorkomen.”

Dit project omvat de installatie van zes- tot (circa) zevenduizend palen, waarbij we een scala aan paalsystemen gebruiken. Van geheide systemen tot trillingsvrije technieken, zoals Vibro-palen en grondverdringende Terr-Econ/Fundex-palen.

Voor locaties met zwakke bodems passen we zelfs Tubex-palen toe, een innovatieve groutinjectiepaal met een permanente stalen casing.

Bij Terracon zijn we trots op ons vakmanschap, veiligheidsbewustzijn en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Armen Sarkissian

Commercieel medewerker


+31 (0)6 31 77 92 89